Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш.

03. 03. 2023. 13:20 >> 13:20

CFL

Giljen: Utakmica protiv Budućnosti ne odlučuje prvenstvo, idemo na pobjedu

Kapiten i golman Sutjeske Vladan Giljen očekuje težak meč sjutra protiv Budućnosti, ali vjeruje da njegova ekipa može doći do pobjede.

Sutjeska će ukoliko pobjedi biti u prilici da napravi opipljiviju prednost na tabeli.

"Sigurno nas teška utakmica očekuje sjutra. Imali smo negativan skor protiv njih u zadnjih nekoliko mečeva, ne mora to ništa da znači, imali su i oni perioda kada nisu mogli pobijediti nas."

Po njegovom mišljenju meč neće odlučiti šampionat, ali žele pobjedu.

"Neće odlučiti prvenstvo ova utakmica, ali sigurno idemo sa svim što imamo da pobijedimo. Ne mogu obećati da ćemo osvojiti tri boda, Budućnost je dobra ekipa, ali vjerujem u svoju ekipu. Vratili smo se pobjedama protiv Iskre i to nam je dalo vjetar u leđa."

Na pitanje da li ga brine što je na tri utakmice primio šest golova:

"To je sve iz nekih naših grešaka koje ne smiju da se dešavaju. Moramo da budemo sigurni kada imamo loptu u naših 20 metara, četiri ili pet golova smo primili iz našeg posjeda. To je jedino što nas brine."

Nada se brzom povratku u pravi ritam.

"Nismo puno mijenjali ekipu tokom zime, ali vidi se da još sve ne štima. Nadam se da čemo ući u ritam od sljedećeg kola."

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније