Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

05. 04. 2023. 23:06 >> 16:21

TRI GOLA BENZEME

Real Madrid ubjedljiv protiv Barselone za finale Kupa kralja

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u finale Kupa kralja, pošto su u revanš meču polufinala na gostovanju pobijedili Barselonu sa 4:0.

Prvi meč u Madridu završen je pobjedom katalonskog tima sa 1:0.

Gosti su do vođstva došli u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena, a u strijelce se poslije kontranapada upisao Vinisijus Žunior.

U nastavku je het-trik zabilježio francuski napadač Karim Benzema. On je golove postigao u 50, 58. (penal) i 81. minutu, čime se popeo na četvrto mjesto svih vremena po broju golova u El klasiku (16).

Madridskom klubu ovo je prvo finale Kupa kralja nakon 2014. godine.

Real Madrid će u finalu igrati protiv Osasune, a taj meč je na rasporedu 6. maja u Sevilji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније