Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

07. 04. 2023. 16:47 >> 16:47

NIJE IGRAO OD 28. JANUARA

Eriksen se vraća na teren, spreman za utakmicu sa Evertonom

Trener Mančester junajteda, Erik ten Hag, rekao je danas da se fudbaler Kristijan Eriksen oporavio od povrede ranije nego što se očekivalo i da će biti spreman za predstojeću utakmicu protiv Evertona u Premijer ligi.

Eriksen nije igrao od 28. januara kada je Old Traford napustio na štakama posle starta napadača Redinga Endija Kerola u utakmici u FA kupu, koju je Junajted dobio sa 3:1.

Prije odsustva, 30-godišnji Danac bio je jedan od najboljih igrača Junajteda, postigao je gol i imao je sedam asistencija u 19 utakmica u Premijer ligi.

Ten Hag je rekao da je srećan što se Eriksen vratio ranije, ali i da je i dalje ljut zbog te povrede.

"Bio sam toliko ljut zbog tog starta. To je bio baš loš start, baš teška povreda. Mislio sam da smo ga izgubili do kraja sezone. On se oporavio ranije i srećan sam zbog toga", naveo je Ten Hag, prenio je Skaj.

On je rekao da će utakmicu protiv Evertona, koja se igra u subotu od 13.30 na Old Trafordu, zbog povrede propustiti lijevi bek Luk Šo.

"On neće biti na raspolaganju u subotu. Vidjećemo kako će biti naredne nedelje", dodao je holandski trener.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније