Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

09. 04. 2023. 12:05 >> 12:24

BEZ OBZIRA NA PRVO MJESTO

Meloun: Nije u redu izgubiti u bilo kom momentu sezone

Denver je poražen od Jute rezultatom 118:114 u okviru NBA lige. Iako za Nagetse ova utakmica nije imala veliki značaj jer su već obezbjedili prvo mjesto na Zapadu i prednost domaćeg terena u plej ofu, Majk Meloun je ljut zbog poraza.

Nagetsi su upisali treći vezani poraz, peti u poslednjih šest mečeva. Iako su obezbjedili prvo mjesto na Zapadu, za Melouna to nije opravdanje.

„Razočaravajući poraz. Izgleda da sam danas malo drugačije ‘naštelovan’. Trenutno sam ljut“, rekao je Meloun.

Trener Denvera smatra da nije u redu da se izgubi u bilo kom momentu sezone.

"Onoga momenta kada pomislite da je poraz sasvim ok, samo ta jedna utakmica, to je kraj, obuzme vas. Odavno sam naučio da postoje samo dvije vrste ljudi – oni koji vole da pobjeđuju i oni koji mrze da gube“, zaklučio je Meloun.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније