Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

17. 04. 2023. 20:37 >> 20:47

ŽELE U POLUFINALE

Spaleti: Igraćemo na pobjedu, bez kalkulacija

Navijači Napolija očekuju sjutra pobjedu protiv Milana i prolaz u polufinale Lige šampiona. Fudbaleri Milana slavili su prvom duelu minimialnim rezultatom (1:0).

Trener Napolija, Lućijano Spaleti nada se da će njegova ekipa nastaviti da piše istoriju u Ligi šampiona i prvi put biti u četiri najbolja tima.

"Ostati u Ligi šampiona je važno za nas. Želimo da idemo naprijed, da pobijedimo. Igraćemo na pobjedu, bez previše kalkulacija i balansa. Onda ćemo vidjeti gdje ćemo završiti. Ne mirimo se da zastanemo ovdje, želimo više i rizikovaćemo da usrećimo klub i navijače", rekao je Spaleti.

Napoli će imati oslabljenu odbranu jer u sastavu neće biti štoper Kim i isključeni Anguis, ali će napad predvoditi Viktor Osimen.

"Imamo sastav koji je omogućio da se ove sezone nađemo i na čelu Serije A i u četvrtfinalu Lige šampiona. Napoli ne zavisi od jednog igrača, već od cijelog tima i ako budemo uspjeli da odradimo većinu stvari kao u prvom meču, uz malo sreće, možemo doći do pobjede. Penali? Pa, spremni smo za sve opcije, vježbali smo i penale. To je sastavni dio igre. Znamo da Milan igra moderan fudbal, da će doći da zagrize, na nama je da budemo pravi, da igramo presing, brz fudbal jer nam je to u DNK", rekao je Spaleti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније