Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

19. 04. 2023. 16:07 >> 16:27

RAZOČARAN SEZONOM

Silva: Ovo je teško razdoblje za klub

Fudbaleri Čelsija eliminisani su u četvrtfinalu Lige šampiona nakon poraza od Real Madrida 0:2. Taj rezultat je bio i u prvom meču na "Santjago Bernabeu". Defanzivac Čelsija, Tijago Silva, nezadovoljan je sinoćnim porazom, te je oštro kritikovao rukovodstvo.

Čelsi je u ozbiljnoj krizi s obzirom na to da su protiv Reala bili potpuno nemoćni, dok i u domaćem prvenstvu imaju loše rezultate.

"Napravljen je prvi korak. Pogrešan korak, ali je napravljen. Promjenjeni su vlasnici, novi igrači su došli. Morali smo da pređemo u veću svlačionicu, jer postojeća nije odgovarala veličini tima", rekao je Silva i dodao:

"Trener može da izabere samo 11 igrača za startnu postavu od njih 30. Neki ne mogu da budu u timu, a potpisali smo sa osam igrača u januaru. Moramo da zastanemo, da napravimo strategiju. U suprotnom – mogli bismo da napravimo iste greške. Uvijek je neko uznemiren, jer ne mogu svi da igraju", istakao je Silva.

Frenk Lampard,trener Čelsija, je prvi menadžer u istoriji Čelsija koji je doživio četiri vezana poraza po preuzimanju uloge šefa stručnog štaba zbog čega se našao u centru kritika.

Silva smatra da trener ne može sam da snosi odgovornost.

"Ovo je teško razdoblje za klub, sa dosta neodlučnosti. Svi previše pričaju o smjeni trenera. Imali smo ih trojicu ove sezone, plus utakmica sa Brunom, koju nismo dobili. Moramo da pogledamo šta je pogrešno urađeno i da pokušamo to da promjenimo", rekao je Silva.

Silva je rekao da je za njega ova sezona bila teška i frustrirajuća

"Ovo je, možda, bio moj poslednji meč u Ligi šampiona. Ostalo mi je još samo godinu dana ugovora i moja karijera je pri kraju. Veoma tužan dan", zaključio je Silva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније