Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

24. 04. 2023. 18:22 >> 18:27

REAGOVANjE

FK Iskra: Nećemo dozvoliti da nas FSCG izbaci iz lige

Uprava FK Iskra kazala je da je dovoljno trpjela nepravde arbitara, te apelovala na Fudbalski savez Crne Gore da zaustavi, kako navode, sramnu sudijsku ujdurmu, koja se ponavlja posljednjih desetak utakmica.

"Dovoljno smo ćutali i trpili nepravde arbitara, i bili nijemi posmatrači igara bez granica koje sa fudbalom nemaju ništa zajedničko. Gledali smo bestidno dosuđene penale protiv našeg tima, ili još bestidnije nedosuđene u našu korist onda kada bi i slijepac vidio da su se morali dosuditi. Skoro bez riječi smo posmatrali nepravde i golove koje smo primali iz ofsajda nedvosmisleno jasnih skoro kao i ova namjera da se najstariji fudbalski klub izbaci iz lige. I tako je išlo iz kola u kolo, iz utakmice u utakmicu", kaže se u saopštenju.

Ističu da su u posljednjih deset utakmica oštećeni makar u pet.

"Kako ne bismo bili neobjektivni snimke svih spornih situacija smo prikupili i angažovali naše priznate stručnjake da urade analizu, koji su svi do jednog potvrdili, kako je u posljednjih deset kola naš tim brutalno oštećen u makar pet utakmica", navodi se u saopštenju.

Kap koja je prelila čašu bila je jučerašnja utakmica sa Sutjeskom...

"Kap koja je prelila odavno prepunu čašu bila je jučerašnja utakmica protiv Sutjeske, kada su oba gola naših cijenjenih prijatelja iz Nikšića postignuta iz potpuno neregularnih situacija – prvi iz nepostojećeg penala, drugi iz "čistog“ ofsajda. Za to prvi i posljednji put upozoravamo čelnike Fudbalskog saveza Crne Gore i njihove izvođače radova sa pištaljkama i zastavicama – ako "zaslužimo“ ispašćemo sami ali, sigurni budite, nećemo dozvoliti da nas brutalnom krađom izbacite!", kaže se u saopštenju i dodaje:

"Kao uprava kluba koja je naslijedila goleme probleme, od kojih su mnogi, kako se osnovano sumnja, proizvod kriminalnih radnji kojima će se baviti nadležni organi, bili smo dužni da ovo iznesemo u u ovom trenutku. Članovi nove uprave kluba su se u svom životu izborili i sa trodecenijskim kriminalnim režimom, bili spremni i život da daju za slobodu Crne Gore, koja je konačno stigla 2020. godine. Budite uvjereni da ćemo naći način da se izborimo i sa njihovim posljednjim metastaziranim ostacima u crnogorskom fudbalu", izjavili su u saopštenju za javnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније