Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

13. 05. 2023. 13:49 >> 13:49

POLITIČKA PODRŠKA

Ozil ponovo izbacio sliku sa Erdoganom: Njemački fudbaler daje podršku uoči izbora

Bivši njemački reprezentativac Mesut Ozil ponovo je objavio sliku u društvu predsjednika turske Redžepa Tajipa Erdogana.

Fudbaler, turskog porijekla, je već jednom prije pet godina objavio sliku sa Erdoganom, i ta fotografija je simbolično obilježila početak pada u njegovoj profesionalnoj karijeri.

Na dva dana pred održavanje predsjedničkih izbora u Turskoj, Ozil je uz fotografiju napisao "Uvijek smo uz vas gospodine predsjedniče".

Kada je prvi put objavio fotografiju, uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, Ozil je bio stavljen "na stub srama" u Njemačkoj, a nakon tog prvenstva se nije više vraćao u redove "Pancera".

Ozil i Erdogan su u jako dobrim odnosima, a turski predsjednik je bio počasni gost na vjenčanju fudbalera 2019. godine.

Erdogan sa druge strane po anketama zaostaje za svojim protivkandidatom Kemalom Kilicdarogluom šest bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније