Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

23. 06. 2023. 12:59 >> 13:07

NAKON LOŠIH REZULTATA

Hadžibegić nije više selektor BIH

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine i selektor "A" reprezentacije Faruk Hadžibegić sporazumno su raskinuli saradnju, saopštio je danas taj savez.

"NS/FS BIH se zahvaljuje Faruku Hadžibegiću na radu, trudu i profesionalnom odnosu tokom svog angažmana u 'A' reprezentaciji BiH, te mu želi mnogo uspjeha u nastavku profesionalne karijere", navodi se u saopštenju.

Hadžibegić (65) je klupu BIH preuzeo u januaru ove godine, a smijenjen je poslije loših rezultata u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Selekcija BiH poslije četiri utakmice i nedavnog poraza od Luksemburga u Zenici (0:2) zauzima četvrto mjesto u Grupi J sa tri boda.

Hadžibegiću je ovo bio drugi mandat na klupi BIH, a selekciju je prvi put vodio od marta do oktobra 1999. Tokom trenerske karijere vodio je između ostalog francuske klubove Sošo, Troa, Dižon, Bastiju i Valensijen, kao i špansku ekipu Real Betis.

Od jula 2019. do decembra 2020. godine bio je selektor Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније