Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 03. 2013. 11:59 >> 11:52
2

UPRKOS ZABRANI

„Grobari” i „Delije” dolaze u Zagreb?

Rastu tenzije, uoči meča reprezentacija Hrvatske i Srbije u Zagrebu 22. marta u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.Iako su fudbalski savezi dvije zemlje odlučili da zabrane dolaske gostujućih navijača, kako prenosi list „Slobodna Dalmacija”, na gostovanje u Zagreb krenuće navijači i Crvene zvezde i Partizana.

„Žrijeb za kvalifikacije nas je jako razveselio, jer na odlazak u hrvatsku metropolu čekamo već dvije decenije. Dolazak na utakmicu ne može spriječiti nikakva sila, a siguran sam da će tamo biti i Delije, te svi kojima je Srbija u srcu", prenosi "Slobodna Dalmacija" riječi neimenovanog Partizanovog navijača.

U istom tekstu se ističe i "očekivana pomoć 'ruske braće'", kao i najava da srpski navijači s nestrpljenem čekaju septembar i dolazak "vatrenih" i njihovih pristalica u Beograd.

Poseban doček, navodno, priprema se splitskoj „Torcidi'' - navijačima Hajduka koji su na svojoj tribini imali i kosovska obilježja, tokom utakmice sa Barselonom na Poljudu.

Do karata za meč sa Srbijom u Zagrebu, moglo se doći samo uz posjedovanje hrvatske putne isprave, tako da se teško može očekivati masovniji dolazak srpskih navijača.

Organizovane grupe biće, vjerovatno, zaustavljane već na granici, a ni pojedincima neće biti lako da dođu u Zagreb, jer su dvije policije već razmijenile spiskove sa poznatim huliganima.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније