Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

06. 09. 2023. 10:20 >> 10:20

JEDNOGODIŠNjI UGOVOR

Šmajhel karijeru nastavlja u Anderlehtu

Danski fudbalski golman Kasper Šmajhel karijeru će nastaviti u Anderlehtu, saopštio je taj belgijski klub.

Anderleht je kasno sinoć objavio da je Šmajhel potpisao jednogodišnji ugovor, sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu. Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni.

Ovaj 36-godišnji bivši čuvar mreže Lestera je u Anderleht stigao kao slobodan igrač pošto je prošle nedjelje napustio Nicu za koju je upisao 46 nastupa.

Šmajhel je najveći dio karijere, od 2011. do 2022. godine, proveo u Lesteru, sa kojim je bio iznenađujući prvak Engleske 2016. godine. On je za 11 godina u dresu Lestera odigrao 479 utakmica, a pored Premijer lige osvojio je i FA kup i Komjuniti šild.

Anderleht je nauspješniji belgijski fudbalski klub sa 34 titule prvaka, ali je prošlu sezonu završio tek na 11. mjestu. Međutim, dobro je započeo novu sezonu i poslije šest odigranih kola zauzima drugo mjesto na tabeli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније