Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

07. 09. 2023. 12:27 >> 12:27

NOVA AKVIZICIJA SAUDIJACA

Teri blizu preuzimanja Al Šababa

Bivši kapiten Čelsija i fudbalske reprezentacije Engleske Džon Teri bilizu je preuzimanja trenerske funkcije u saudijskom Al Šababu, prenijeli su danas britanski mediji.

Prema navodima britanskog lista "San" Teri je postigao usmeni dogovor sa klubom, koji poslije pet odigranih utakmica zauzima pretposlednje 17. mjesto u saudijskoj Premijer ligi.

Teri (42) ima jednogodišnji ugovor i radi kao konsultant u akademiji Čelsija, a londonski klub mu neće praviti problem u znak poštovanja prema njegovim zaslugama u gotovo dvije decenije igranja za taj tim.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Teri je bio pomoćnik Dina Smita u Aston Vili i Lesteru.

Al Šabab je prošle sezone bio četvrti u Premijer ligi, u svojim redovima ima fudbaslke zvijezde, Janika Karaska i Evera Banjegu, a na trenerskoj poziciji su doveli Marsela Keizera, holandskog stručnjaka koji je vodio Ajaks i Sporting, ali očigledno nije uspio da odgovori zadatku koji je postavila uprava kluba. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније