Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

15. 09. 2023. 15:26 >> 15:31

NAPADAČ BARSELONE

Levandovski: Nikada nisam razmišljao o odlasku u Saudijsku Arabiju

Robert Levandovski, fudbaler Barselone, ne želi da se fudbaslu karijeri nastavi u Saudijsku Arabiju već mu je cilj da karijeru okonča u Evropi.

Levandovski kaže da nikada nije razmišljao o odlasku u Saudijsku Arabiju i da nema špotrebe za promjenom kluba jer mu je u Barseloni dobro.

"Nikada nisam razmišljao o odlasku u Saudijsku Arabiju. Prije nego što je počela pandemija koronavirusa postojala je ideja da se sa porodicom preselim u Sjedinjene Američke Države, ali to više nije u mojim planovima. Imam ugovor sa Barselonom na još dve godine, uz opciju da se produži na još 12 mjeseci, ovdje mi je lijepo i zaista ne vidim razlog zašto bih mijenjao sredinu", rekao je Levandovski i dodao:

"Nekada su mi lični rekordi bili veoma važni, ali više nisu. Prije sam imao osjećaj da sam mašina, a sada se ponovo osjećam kao ljudsko biće. Sve se promjenilo kada sam uspio da prestignem Gerda Milera po broju golova u jednoj sezoni. Sada mi je najvažnije da klub igra dobro i da imamo dobre rezultte, a lični učinak je u drugom planu. Da me ne shvatite pogrešno, i dalje sam gladan golova, želim da ih postignem što više, samo što više to nije toliko važno kao uspjeh tima".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније