Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

22. 09. 2023. 11:02 >> 11:03

TRENUTNO IGRAČ PARANENSEA

Problemi za Barselonu: Povrijedio se talentovani Vitor Roke

Sinoćnju utakmicu između Atletiko Paranensea i Internasionala u brazilskoj Seriji A, obilježila je, čini se teža povreda, Barseloninog novog pojačanja, Vitora Rokea.

Roke se povrijedio već na startu utakmice u 11. minutu, kada je na njega startovao fudbaler Internasionala, Niko Ernandez, koji je sudiji gestikulirao da je start bio "na loptu". On je zbog ovog prekršaja dobio samo žuti karton.

Za to vrijeme, Roke je ostao da leži na travi u velikim bolovima, a kasnije je u suzama i na nosilima iznijet sa terena, pošto nije mogao da se osloni na nogu.

Za sada se ne zna težina povrede i koliko će mladi Brazilac morati da odsustvuje sa terena, ali su u Barseloni već zabrinuti za svog novog igrača.

Roke je sa Barselonom već dogovorio transfer za naredno ljeto i od prvog jula će postati novi igrač "Blaugrane".

Ovaj 18-godišnji napadač važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera današnjice, a bio je meta brojnih velikih klubova.

Već je sakupio 78 nastupa za Paranense, na kojima je postigao 27 golova i upisao 11 asistencija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније