Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

23. 09. 2023. 14:50 >> 14:52

GOVORIO O AMBICIJAMA KLUBA

Ćavi: Klub mi je ukazao povjerenje, želimo da osvajamo trofeje

Ćavi je u petak zvanično produžio ugovor sa Barselonom do 2025. godine, a danas je otrkio razloge nastavka saradnje, kao i ambicije kluba u narednom periodu.

Ćavi je priznao da je veliki razlog zašto je produžio ugovor sa "Blaugranom" povjerenje koje su mu ukazali kluba.

"Povjerenje je bilo ključno za nas. Uglavnom od predsjednika, sportskog sektora i upravnog odbora. Svi su imali potpuno povjerenje u nas, uglavnom kada stvari nijesu išle onako kako smo željeli. To je bilo ključno da bismo mogli da nastavimo sa našim projektom. Srećan sam i veoma sam zahvalan", poručio je Ćavi.

Govoreći o ovosezonskim ambicijama, Ćavi želi da njegova ekipa nastavi sa dobrim igrama iz prethodne sezone, u kojoj je Barselona osvojila La Ligu i španski Superkup.

"Svi smo veoma motivisani, predsjednik, upravni odbor, sportski sektor, osoblje i igrači. Motivacija je ogromna i to moramo iskoristiti. Moramo da pokušamo da obradujemo naše navijače. To je glavni cilj, a iznad svega moramo da osvajamo trofeje ove sezone", istakao je trener Barselone.

Ćavi je stigao u klub u novembru 2021. godine, pod njegovim vođstvom, Katalonci su osvojili svoju prvu titulu u La Ligi poslije četiri godine, a tome su dodali i Superkup Španije.

Barselona je dobro krenula u odbranu titule ove sezone, ostvarivši četiri pobjede i remi u prvih pet mečeva, a na startu Lige šampiona ubjedljivo su savldali Antverpen 5:0 i najavili uspjehe i u tom takmičenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније