Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

24. 09. 2023. 19:07 >> 19:07

NAKON PORAZA

Poketino: Igračima je potrebna podrška

Fudbaleri Čelsija poraženi su danas od Aston Vile minimalnim rezultatom (0:1). Ovo je treći poraz Čelsija uz dva remija i samo jednom pobjedom ove sezone. Maurisio Poketino, menadžer Čelsija, poslije utakmice rekao je da vlasnici kluba treba da podržavaju plan koji imaju.

„Vlasnici kluba su razočarani. Međutim, moraju da podržavaju naš plan. Imamo tim koji imamo, ali moramo da izgradimo samopouzdanje. Igračima je potrebna podrška kako bi dobro nastupili. Naša igra protiv Aston Vile je bila dobra, ali ne i odlična ,nedostajali su nam golovi. Već sjutra krećemo da se pripremamo za narednu utakmicu, koja je na programu srijedu“, rekao je Poketino poslije utakmice.

Čelsi je trenutno 14. na tabeli Premijer lige a u srijedu će igrati protiv Brajtona u Liga kupu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније