Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

30. 09. 2023. 12:25 >> 12:25

NAKON LOŠEG STARTA SEZONE

Pirlo pred otkazom u Sampdoriji, dobio ultimatum od čelnika kluba

Aktuelni trener Sampdorije, Andrea Pirlo, mogao bi uskoro da dobije otkaz na tu fukciju nakon samo dva mjeseca, zbog lošeg starta sezone u Seriji B.

Kako prenose italijanski mediji, Pirlo je dobio ultimatum od čelnika kluba da mora da pobijedi u narednoj utakmici protiv Katancara, u suprotnom će postati "bivši".

Sampdorija, koja je prošle sezone kao posljednjeplasirana ispala u Seriju B, pobjedom je otvorila novu sezonu, ali je nakon toga upisala četiri poraza i dva remija i trenutno je 17. na tabeli sa tri boda (dva su im oduzeta) uz gol razliku 6:10, što je upalilo alarm u klubu iz Đenove.

Pirlo je za trenera Sampdorije imenovan u junu, a ugovor je potpisao do  2025. godine, ali kako sada stavri stoje, on bi uskoro mogao biti raskinut.

Bivši vezista je prethodon radio u turskom Karagumruku, gdje je dobi ootkaz, a u sezoni 2022/21 je predvodio Juventus sa kojim je osvojio Kup u Superkup Italije.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније