Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

02. 10. 2023. 15:45 >> 15:45

NAKON POBJEDE PROTIV KADIZA

Simeone: Znao sam da ćemo pobijediti

Fudbaleri Atletiko Madrida ostvarili su sinoć pobjedu protiv Kadiza u velikom preokretu 3:2. Dijego Simeone, trener Atletika, rekao je da je znao da će pobijediti.

"Odlično smo otvorili utakmicu, trebalo je da postignemo gol ili dva odmah na početku, ali nismo u tome uspjeli i rival nas je kaznio. Oba gola su postignuta nakon naših grešaka, jer se nismo branili na način na koji to radi ozbiljna ekipa. Istina, rezultat je bio 0:2 za rivala, ali nisam bio zabrinut. Moji igrači su držali konce utakmice u svojim rukama i znao sam da ćemo pobijediti", rekoa je Simeone i dodao:

"Rekao sam im da ostanu smireni i nastave da igraju po istom modelu. Baš kao što smo igrali i protiv Osasune. Potrebno nam je bilo da pritiskamo rivala što bliže njegovom kaznenom prostoru jer samo tako možemo da ostvarujemo rezultate koje želimo. Objasnio sam igračima da uopšte nije važan položaj na tabeli, možemo da budemo 13. ili 14, ali da uvijek moramo da igramo agresivno i napadački. Tako će biti i u srijedu protiv Fejenorda u Ligi šampiona".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније