Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

06. 10. 2023. 19:47 >> 19:48

PRVI INOSTRANI ANGAŽMAN

Galtije mijenja Krespa na klupi Al Duhaila

Doskorašnji trener Pari Sen Žermena, Krostof Galtije, preuzeće ekipu katarskog Al Duhaila, prenosi novinar Fabricio Romano.

Galtije bi sa jenim od najobljih katarskih klubova trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor.

On je prethodnih dana dovođen u vezu sa Olimpikom iz Marseja, ali je odbio takvu mogućnost, a na to mjesto je stigao Đenaro Gatuzo.

Galtije će na klupi Al Duhaili zamijeniti proslavljenog argentinskog fudbalera, Ernana Krespa, koji je nedavno napustio klub sa kojim je prošle sezone osvojio triplu krunu.

Francuski stručnjak je prethodne sezone predvodio PSŽ do titule u domaćem prvenstvu, ali je zbog neuspjeha u Ligi šampiona klub sa "Parka Pričeva" odlučio da mu uruči otkaz.

Ovo će Galtijeu biti prvi inostrani angažman, pošto je pored "Svetaca", bio trener Sent Etjena , Lila i Nice.

Za Aa Duhail trenutno nastupa bivši fudbaler Liverpula, Felipe Kutinjo, kao pozajmljeni igrač Aston Vile.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније