Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

12. 10. 2023. 16:31 >> 16:31

VUČE KORIJENE IZ OSTRVSKE DRŽAVE

Selektor Jamajke želi Grinvuda u reprezentaciji

Prelazak Mejsona Grinvuda na pozajmicu u Hetafe tokom ljetnjeg prelaznog roka naišao je na veliko negodovanje u Španiji, ali fudbaler čini sve kako bi spasio svoju karijeru.

Grinvud, koji je bio suspendovan 18 mjeseci nakon što je optužen za silovanje sve dok slučaj nije odbačen, postepeno podiže formu, a nedavno je postigao svoj prvi gol za Hetafe u remiju protiv Selte (2:2).

Iako povratak u reprezentaciju Engleske izgleda malo vjerovatan, Grinvud bi uskoro mogao da zaigra za Jamajku, za koju ima pravo nastupa, pošto vuče korijene iz te karipske zemlje.

Selektor Jamajke, Hajmir Halgrimson, nije isključio mogućnost za poziv krilnog igrača Hetafea, prenosi "Mundo Deportivo".

"Želim najbolji talenat u svom timu. Ako Grinvud povrati svoju kondiciju i svoj raniji nivo, onda ima kvalitete da bude vrijedan za Jamajku. Svi treneri žele dobre igrače, a mi se ne razlikujemo", poručio je Halgrimson.

Grinvud je za reprezentaciju Engleske debitovao u septembru 2020. godine i od tada nije nastupao za nacionalni tim. Budući da je FIFA promijenila pravialo o nastupima za različite reprezentacije, Englez ima pravo nastupa i za Jamajku, pošto nije upisao više od tri nastupa za "Gordog Albiona", a u tom periodu je imao manje od 21 godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније