Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

15. 10. 2023. 18:33 >> 18:33

NAPADAČ "SOKOLA" OPTIMISTA

Mugoša: Čeka nas veoma težak meč, detalji mogu da odluče

Napadač crnogorske reprezentacije Stefan Mugoša kazao je da na meču sa Srbijom u Beogradu detalji mogu da odluče pobjednika.

"Kod njih je vjerovatno drugačije poslije utakmice u Budimpešti, a mi smo fokusirani samo na sebe. Srbija je izgledala ozbiljno protiv Mađarske, ali svakako ima mane i tu treba da tražimo priliku", rekao je Mugoša i dodao:

"Fudbal je živa materija, ne možete unaprijed da "nacrtate" stvari, a mi znamo da nas čeka veoma težak meč. Veliki je ulog i nadam se da ćemo uz pomoć navijača, koji dolaze u velikom broju, stići do povoljnog rezultata", istakao je Mugoša.

On smatra da je Srbija ranjiva u odbrani, te da tu "sokoli" treba da traže šansu.

"Možemo da izdržimo nalete Srbije. Imaju veliki napadački potencijal, ranjivi su u odbrani i nisam siguran da će se tek tako zaletjeti u napad. Nikad nismo bili bliže Evropskom prvenstvu i imaćemo šta da pokažemo u Beogradu. Bitno je da budemo skoncentrisani, detalji mogu da odluče - ovakve utakmice rješavaju prekid, nepažnja...", jasan je Mugoša.

"Habri sokoli" se ne plaše atmofere koja ih čeka na stadionu "Rajko Mitić", poručio je Mugoša.

"Hrabrost se ne dovodi u pitanje. Igrali smo i protiv većih reprezentacija, pa se nijesmo plašili. Kao što je Nikola Krstović rekao: "Treba nam 11 lavova na terenu". Da pokažemo od čega su satkani Crnogorci. Srbija ima ozbiljnu reprezentaciju, ali imamo i mi svoje adute. Srbija možda ima jači i na tržištu skuplji tim, ali kada igraš za reprezentaciju i predstavljaš svoj narod i državu, može protivnik da vrijedi ko zna koliko miliona. Uopšte nas ne zanimaju takva poređenja", zaključio je Mugoša.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније