Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

17. 03. 2024. 12:48 >> 12:48

nAPADAČ INČONA

Mugoša se vratio golovima: Dva pogotka u derbiju sa Ulsanom

Crnogorski fudbalski reprezetnativac Stefan Mugoša na najbolji mogući način je napravio uvertiru pred okupljanje reprezentacije jer je postigao dva gola u remiju njegovog Inčona protiv Ulsana (3:3).

Njegova ekipa nije na najbolji način otvotila sezonu, u prva dva meča imaju jedan bod, a upravo u duelu sa favorizovanim Ulsanom su postigli svoje prve golove u K Ligi.

Naš fudbaler je prvo postigao gol za 1:1 u 39. minutu na asistenciju Gersa.

On je prvo presjekao pas zadnje linije odbrane Ulsana, potom odigrao dupli pas sa reprezentativcom Gvineje Bisao i pogodio mrežu domačih.

Potom je učestvovao i kod drugog gola, jer je nakon njegovog šuta, golman domaćih Hjon Vu Đo odbbio loptu na koju je naletio Park Sung Ho kojem nije bilo teško da je sporvede u mrežu.

Uspio je Ulsan da izjednači, pa i da preokrene rezultat, ali ond aje u 75. minutu napravljen penal, i naš reprezntativac je preuzeo odogovornost i pogodio za 3:3.

Iako ni u ovom meču popularni "Marinci" nisu slavili, remi u gostima sa ekipom koja je glavni favorit za osvajanje prvenstva, i koja je polufinalista Azjske lige šampiona, najavljuje bolje dane u Inčonu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније