Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

07. 11. 2023. 12:15 >> 12:15

UOČI MEČA LIGE ŠAMPIONA

Navijač Pari Sen Žermena teško povrijeđen nožem u tuči u Milanu

Navijač Pari Sen Žermena teško je povrijeđen nožem u Milanu, u tuči sa navijačima Milana uoči utakmice dvije ekipe u fudbalskoj Ligi šampiona, saopštila je danas italijanska policija.

Francuz, čije ime nije navedeno, zadobio je dvije ubodne rane u nogu u ponedjeljak uveče u oblasti Navilji i odveden je u bolnicu, navela je policija.

List Korijere dela Sera naveo je da 34-godišnji navijač nije životno ugrožen.

Utakmica Milana i Pari Sen Žermena, koja se igra večeras od 21 čas na San Siru, proglašena je utakmicom visokog rizika, nakon što je u Italiju doputovalo 4.300 francuskih navijača.

Svjedoci su rekli policiji da je tuča izbila u ponedjeljak uveče i da je učestvovalo oko 50 navijača italijanskog kluba sa francuskim navijačima. Na društvenim mrežama objavljeni su snimci tuče, ali nije moguće utvrditi trenutak kada je francuski navijač povrijeđen.

Napad se dogodio manje od dva mjeseca pošto je jedan navijač Njukasla napadnut nožem u istom dijelu grada uoči utakmice sa Milanom u Ligi šampiona.

Poslije tri kola u Grupi F Pari Sen Žermen je prvi na tabeli sa šest bodova, Borusija Dortmund i Njukasl imaju po četiri boda, a Milan je posljednji sa dva.

U drugoj utakmici u toj grupi Borusija će od 18.45 u Dortmundu dočekati Njukasl.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније