Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

07. 11. 2023. 12:50 >> 12:50

CIJENA USPJEHA

Runi: Na početku karijere sam imao problema sa alkoholom

Bivši kapiten engleske fudbalske reprezentacije Vejn Runi rekao je da je na početku karijere prekomjerno pio alkohol kako bi se izborio sa pritiskom slave.

Trener Birmingema je u podkastu bivše ragbi zvijezde i aktiviste u borbi protiv bolesti motornog neurona Roba Baroua, otvoreno govorio o teškoćama sa kojima se susretao tokom karijere u pronalaženju načina da se izbori sa pritiskom slave kao mladić.

Runi je kao 16-godišnjak ušao u prvi tim Evertona, godinu dana kasnije je postao reprezentativac, a sa 20 godina prešao je u Mančester junajted. On je rekao da je sav taj uspjeh imao cijenu.

"Moje oslobađanje u ranim dvadesetim godinama bio je alkohol. Otišao bih kući, proveo bih nekoliko dana u kući, nisam izlazio. Pio bih dok se skoro ne onesvijestim. Nisam htio da budem u blizini ljudi, pošto sam ponekad osjećao sramotu. Ponekad osjećaš da si iznevjerio ljude, nisam znao kako drugačije da se nosim s tim", rekao je Runi, prenio je Skaj.

Jedan od najboljih igrača u istoriji kluba sa Old Traforda rekao je da se sada ne plaši da razgovara o problemima.

"Kada ne prihvatite pomoć, možete biti na zaista lošem mjestu, a ja sam tamo bio nekoliko godina. Srećom, sada se ne plašim da razgovaram sa ljudima o problemima", dodao je Runi.

Runi je najbolji strijelac u istoriji Mančester junajteda sa 253 gola, koliko je postigao u 559 utakmica i donedavno je bio najbolji strijelac reprezentacije Engleske sa 53 golova.

Osvojio je pet šampionskih titula sa Junajtedom, Ligu šampiona, Ligu Evropa, FA kup, tri Liga kupa, četiri Komjuniti Šilda i svetsko klupsko prvenstvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније