Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Д.П. [ L.V. ]

13. 11. 2023. 11:36 >> 14:44

MEDIJA TIM SERIJE A NAPRAVIO MINI FILM

Krstović manija trese Leće: O prvom golu, Vučiniću, navijačima...

Nikola Krstović je krenuo maestralno u seriji A, četiri gola na sedam mečeva, prvi na debiju za bod u Firenci.

Međutim čeka gol od početka oktobra – ekspresni uticaj na igru i proboj u startnu postavu Lećea, oduševljenje kod navijača, inspirisali su medija tim Serije A da napravi intervju sa našim golgeterom i prisjeti se legende "đalo rosija" Mirka Vučinića.

"Dati gol – najljepši je osjećaj na svijetu... kada dam gol veoma sam srećan u narednih 5-6 dana... i u narednoj utakmici želim da pogađam još više...", kazao je naš reprezentativac za medija tim Serije A.

Podijelio je sa fanovima i svoj dolazak u ekipu Lećea.

"U subotu ujutru sam stigao u Leće i direktno sam otputovao za Firencu... u sobi sam bio sa Marinom Pongračićem i rekao sam mu: imam čudan osjećaj u stomaku... sto posto ću dati gol".

Tako je i bilo.

"Nakon prvog gola bio sam u šoku...gledao sam stadion, atmosferu... nisam bio svjestan da sam postigao prvi gol u Seriji A".

Navijači Lećea su već demonstrirali svoju ljubav ka svojoj moćnoj "devetki" a viralan je postao jedan navijač koji je obučen u kostim Isusa Hrista nosio dres sa natpisom Kristo Vić, i broj tri puta tri (3x3).

"Za mene je to smiješno. Isus Hrist i Kristović je ok, ne znam šta da kažem".

Neizostavni dio slagalice u priči o Nikoli Krstoviću i Lećeu, je naravno još jedan proslavljeni crnogorski fudbaler koji se upravo sa "Via del mar" stadiona lansirao u sam vrh Serije A - Mirko Vučinić.

On je radio čuda u dresu Lećea, a svom prvom italijanskom timu preporučio Krstovića...

"Prvo što mi je Mirko rekao je: odmah daj gol! Tako će biti bolje po tebe. I tako je i bilo.. dao sam tri gola na prva tri meča. Tada me je odmah pozvao i kazao mi: sada počinje tvoj fudbal u Seriji A. Svaki tim će se pripremati taktički za tebe, svaki štoper će ići jako u duelima sa tobom, i upravo je tako bilo. nakon ta tri meča svaki defanzivac me je provocirao. Uvijek sam želio da mi Mirko kaže sve što ima lično, ne preko telefona. Tako da često sjednem u auto, odem kod njega popričamo 15ak minuta o fudbalu i idemo u restoran, razgovaramo o ostalim stvarima...", kazao je Krstović.

Nadamo se da će naš "kanonijere" ponovo osjetiti najljepši osječaj za tri dana pod Goricom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније