Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

24. 11. 2023. 13:58 >> 13:58

TALENTOVANI FUDBALER

Adžić na meti Bolonje i Atletiko Madrida?

Jedna od najvećih fudbalskih talenata Crne Gore, i prvotimac Budućnosti Vasilije Adžić nalazi se na meti nekoliko evropskih klubova.

Kako portal RTCG nezvanično sastaje, za momka koji je skoro proglašen među 60 najvećih svjetskih talenata je ozbiljno zainteresovana italijanska Bolonja koja je već i spremila ponudu podgoričkom klubu.

Italijansku ekipu trenira proslavljeni fudbale Tijago Mota koji je poznat po radi sa mladim i talentovanim fudbalerima, koje i forsira u Bolonji.

Međutim postoji i ponuda od španskog gianta Atletiko Madrida koji je takođe voljan da dovede talentovanog crnogorskog fudbalera, ali za sada nije bilo zvanične ponude, bar ne one koja bi zadovoljila zahtjeve podgoričkog kluba.

Vasilije Adžić je već oborio rekord kao najmlađi strijelac CFL-a ikada, bio je član kadetske reprezentacije Crne Gore koju su pet minuta dijelile od nastupa na Evropskom prvenstvu, a od skoro je član mlade reprezentacije Crne Gore.

Ranije je pisano da je 17-godišnji tinejdžer na meti i Juventusa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније