Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 04. 2014. 12:25 >> 12:24

DOVODIĆE IGRAČE

Ukinuta suspenzija Barseloni

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) objavila je da je suspenzija o zabrani transfera fudbalskom klubu Barselona ukinuta do konačne odluke povodom žalbe.

 

Barselona je kažnjena 18-mesečnom suspenzijom dovođenja igrača, zbog kršenja pravila o transferima maloljetnih fudbalera.

FIFA je na zvaničnom sajtu objavila da će Katalonci moći da dovode igrače u ljetnjem prelaznom roku, nakon odluke o suspenziji koja je donijeta početkom aprila.

Ovo ne znači da je kazna potpuno ukinuta, već je samo stavljena na "čekanje" i neće se odnositi na naredna dva prelazna roka, kako je prvobitno bilo rečeno.

Barselona je kažnjena i novčano sa 450.000 švajcarskih franaka, a tom prilikom dobila je rok do 90 dana da reguliše status svih maloljetnih igrača.

FIFA je sa pola miliona franaka kaznila i Fudbalski savez Španije (RFEF) zbog istog kršenja pravila, te mu dala rok od godinu dana da reguliše svoj sistem međunarodnih transfera maloletnih fudbalera.

Izrečena zabrana FIFA ne utiče na već dogovorene transfere Barselone, kao što je dolazak Alena Halilovića iz zagrebačkog Dinama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније