Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 04. 2014. 21:44 >> 21:44

BIVŠI KAPITEN MANČESTERA

Nevil: Ne moramo da dovodimo poznatog trenera

Bivši kapiten Mančester junajteda Geri Nevil rekao je da klub sa ''Old Traforda'' ne mora da dovodi poznatog menadžera kao zamjenu za Dejvida Mojesa.

"Besmislena je ideja da klub kao što je Mančester junajted mora da ima zvučnog menadžera kako bi dovodio igrače. Junajted je dovoljno veliki klub. Nije bitno ko će biti menadžer, navijačima je najvažnije da ekipa pobjeđuje i vrati se na mjesto koje joj pripada", rekao je Nevil za Skaj Sport.

Junajted je u utorak smijenio Mojesa poslije slabih rezultata zbog kojih se klub prvi put nakon 1996. godine neće takmičiti u Ligi šampiona.

Za privremenog menadžera postavljen je Rajan Gigs, a njegovi asistenti su Fil Nevil, Niki Bat i Pol Skols, sve nekadašnji saigrači Gerija Nevila.

Prema pisanju britanskih medija, kao glavni kandidati za klupu "crvenih đavola" naredne sezone spominju se Luj van Gal, Karlo Anćeloti i Jirgen Klop.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније