Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

10. 12. 2023. 22:48 >> 22:52

SERIJA A

Roma sa dva crvena kartona do boda protiv Viole

Fudbaleri Rome i Fiorentine remizirali su u Rimu 1:1, u utakmici 15. kola italijanske Serije A.

Roma je perfektno otvorila ovaj meč, povela u petom minutu preko Lukakua, ali je onda stala, prepustila inicijativu gostima, završila meč sa dva igrača manje, a Fiorentina je uspjela samo da dođe do boda, zahvaljujući Martinezu Kvarti u 66. minutu.

Roma je na taj način sačuvala četvrtu poziciju na tabeli sa 25 bodova, pa poslije svega može biti zadovoljna, iako je večeras računala na trijumf. Fiorentina je sedma sa bodom manje.

Domaći su u 64. minutu ostali sa igračem manje, zbog nesmotrenog drugog žutog kartona Zalevskog.

U 87. minutu je Roma ostala sa devetoricom, pošto je isključen i Romelu Lukaku. Direktan crveni karton je dobio Belgijanac, zbog starta nad Kuameom.

Imali su gosti deset minuta da u igri 11 protiv 9 dođu do pobjede, ali nisu uspjeli da naprave nijednu smislenu akciju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније