Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

24. 12. 2023. 10:30 >> 10:30
Čitaj mi:

U ŽIŽI SVJETKIH MEDIJA

Fans junajted i na stranicama Marke: Naš klub "otkrio" stav Ronalda

Video priča Fans junajteda, našeg najmlađeg kluba u kojem na originalan način iznose stav protiv fudbalske Super lige, uspjela je za samo par sati da napravi nevjerovatan odziv na svjetskoj fudbalskoj sceni.

Njihov video su lajkovala najveća svjetska fudbalska imena, poput Kristijana Ronalda, Luisa Figa, Andreja Ševvčenka, sama UEFA je podijelila njihov video, a svjetski mediji pišu o fenomenu našeg fudbalskog kluba.

Interesantan je osvrt španske "Marke", najrelevantnijeg sportskog lista te zemlje, koja upravo preko Fans junajteda iznosi i stav Kristijana Ronalda.

"Kristijano Ronaldo ne podržava projekat Super lige. To je jasno nakon njegove intereakcije na društvenim mrežama, kada je lajkovao video, crnogorskog kluba Fans junajted, u kojem se kritikuje novo evropsko takmičenje", prenosi Marka.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније