Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

13. 02. 2024. 17:13 >> 17:13
Čitaj mi:

NAKON POVREDE

Salah se vratio treninzima

Najbolji igrač Liverpula Mohamed Salah vratio se danas grupnim treninzima i trebalo bi da bude na raspolaganju za predstojeće okršaje.

Salah je van stroja bio od početka januara, kada je otputovao sa Egiptom na KAN, ali se prijevremeno vratio zbog povrede zadnje lože.

On je prethodnih 20 dana bio pod terapijama, od danas trenira i sva je prilika da će dobiti šansu već za vikend protiv Brentforda.

Osim njega, vratili su se poslije kraće bolesti Alison i Džo Gomez, kao i mladi Bredli, kome je preminuo otac pa je iz privatnih razloga bio van ekipe.

Liverpul u subotu od 13.30 gostuje Brentfordu, a potom u srijedu od 20.30. dočekuje Luton.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније