Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

21. 02. 2024. 22:55 >> 23:05
Čitaj mi:

LIGA ŠAMPIONA

Bez pobjednika u Napulju, Porto u finišu do trijumfa

U fudbalskoj Ligi šampiona odigrana su još dva meča osmine finala. Napoli i Barselona remizirali su 1:1, dok je Porto u finišu slomio otpor Arsenala i slavio 1:0.

U prvom poluvremenu u Napulju nije bilo golova. Gosti su bili daleko konkretniji rival i imali su više šuteva ka golu, ali bez dobre završnice.

Jamal, Levandovski i Gundogan su bili igrači koji su prijetili u prvom poluvremenu, ali odličan golman domaćih Meret.

Prvi gol na meču viđen je u 60.minutu, Pedri je lijepo proigrao Levandovskog, koji je u svom stilu završio akciju i doveo Barselonu u prednost od 1:0.

Nije dugo trajala prednost Barselone, Osimen se odlično oslobodio Martinesa i rutiniski pogodio za 1:1 na stadionu "Maradona" u 75.minutu.

Do kraja duela Napoli je bio konkretniji, ali bez većih prilika, pa je meč završen bez pobjednika. Posljednju šansu na meču imao je Gudnogan u četvrtom minutu nadokane, ali je lopta završila pored stative.

U drugom meču večeri Porto je iznenadio Arsenal i slavio sa 1:0 na svom terenu. 

U prvom dijelu igre u Portu igralo se uglavnom na sredini terena, ali je Arsenal bio taj koji je držao loptu u svom posjedu.

Igrao se 22. minut, navijači domaćina su već počeli da slave, a šansu karijere propustio je Galeno. On je prvo pogodio stativu, a poslije odbijene lopte je promašio čitav gol, praktično je dvije šanse u djeliću sekunde stigao da promaši sa samo 10-ak metara od gola za veliko razočaranje na stadionu u Portu.

Gosti iz Engleske imali su veći posjed lopte i u drugom dijelu, ali nisu uspjeli da dođu do gola.

Porto je naplatio sve promašene šanse Arsenala i golom u četvrtom minutu sudijske nadokane došao do pobjede,strijelac Galeno za veliki trijumf domaće ekipe od 1:0.

Revanš dueli su 12.marta u Barseloni i Londonu.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније