Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 03. 2024. 10:37 >> 10:37
Čitaj mi:

POSLJEDNJI OKRŠAJ U PREMIJER LIGI

Klop: Derbi neće riješiti ništa; Gvardiola: Zbog Liverpula konstantno učim

Fudbaleri Liverpula i Mančester sitija odigraće danas na "Enfildu" derbi 28. kola Premijer lige. Biće to ujedno posljednji duel Jirgena Klopa i Pepa Gvardiole u ligi, pošto Njemac na kraju sezone napušta "redse". Dva trenera su još jednom istakla koliko im međusobno rivalstvo znači.

Trka za titulu najvjerovatnije vodiće se utroje - Arsenal je nakon jučerašnjeg trijumfa nad Brentfordom lider sa 64 boda, ima jedan više od Liverpula, a dva od Sitija.

"Ne bih rekao da je ovo što mi imamo rivalstvo, ali razumijem ako ga tako zovete. Pep i ja smo konkurentni i želimo da pobijedimo, a imamo sreću da su sa nama veliki igrači. Nemamo rivalstvo, već poštovanje”, rekao je Klop i dodao:

"Mogli bismo opet da se sretnemo u FA kupu, ali sada mislimo samo na prvenstvenu utakmicu koja je pred nama. Kako god da se ona završi - neće riješiti ništa i siguran sam da nijedan od nas neće nakon nje otvoriti šampanjac”, istakao je Klop.

Na drugoj strani, španski trener je rekao da ga je Klopov Liverpul natjerao da se konstantno usavršava.

"Nedostajaće mi Jirgen, ali poštujem njegovu odluku. Ne vjerujem da će nam ovo biti posljednji međusobni okršaj, mladi smo i niko ne zna šta budućnost nosi. Zbog Klopa i Liverpula sam nastavio da konstantno učim u ovom poslu i uvijek mi je bilo zadovoljstvo da se nadmećemo. Tako će biti i danas”, jasan je bio Gvardiola.

U prvom meču na "Etihadu", bilo je 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније