Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

17. 03. 2024. 21:12 >> 21:13

TROFEJ RADIJA CRNE GORE

Korać ubjedljivo na vrhu

Napadač Jedinstvo France, Žarko Korać, sa 15 postignutih golova zauzima prvo mjesto na listi strijelaca Meridianbet Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Nekadašnji fudbaler Arsenala, Boban Đorđević, postigao je deset, gol manje Aleksa Maraš iz Mladosti, dok su se Oliver Šarkić iz Dečića i Slobodan Babić iz Petrovca po osam puta upisali u strijelce.

Po šest puta upisali su se Marko Mrvaljević, Balša Sekulić, Draško Božović, Balša Tošković i Dušan Vuković.

Po gol manje postigli su Vasilije Adžić, Stefano Almeida, Petar Grbić, Bojan Matić, Senaga Naoki i Edis Redžepagić.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti.

U narednih devet godina zaslužili su ga golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović, Marko Ćetković, Božo Marković i Tajron Konrad, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović, napadač Zete Nikola Krstović i Adnan Bašić iz Petrovca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније