Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

19. 03. 2024. 10:10 >> 19:53

ZASLUŽAN ZA PREKO GOLA PO MEČU

Kako će PSŽ bez Mbapea? Brojke kažu - nikako

Transfer saga traje godinama, trebalo bi da se završi ovog ljeta, kada će Kilijan Mbape konačno postati igrač Real Madrida.

Pari Sen Žermen će morati da mu smisli zamjenu, a to će biti nemoguće.

Koga god da dovede Naser al Kelaifi, pitanje je da li će moći da bude i "pola" Mbapea, čije su brojke u dresu "svetaca" fenomenalne.

Stigao je na ljeto 2017. iz Monaka i za nepunih sedam sezona u klubu iz rodnog grada bio zaslužan za 356 golova na 297 utakmica!

Dao ih je tačno 250 i odavno je najbolji strijelac u istoriji kluba sa "Parka prinčeva" (Edinson Kavani stao na 200), a imao je i 106 asistencija.

Ove sezone je na 37 utakmica upisao 38 pogodaka i osam asistencija.

Ukupno je, po specijalizovanom portalu Transfermarkt, u seniorskoj konkurenciji u dresovima Monaka, PSŽ-a i reprezentacije Francuske upisao 323 gola i 132 asistencije na 432 utakmice.

Nije ni čudo što su svi u Francuskoj, uključujući i predsjednika Emanuela Makrona, "zapeli" da 25-godišnji Parižanin ostane kod kuće.

Izgleda, ipak, da će im to biti uzaludno, da je Mbape prelomio da postane kralj u "kraljevskom klubu".

Odlazak će svima u Parizu pasti lakše samo ako jedan od najboljih igrača svijeta na oproštaju uradi ono što još nije uspio - osvoji Ligu šampiona sa "svecima".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније