Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

19. 03. 2024. 19:13 >> 21:00

ŠPANSKI NOVINAR RUBEN URIJA

Levandovski u Madridu?

Fudbaler Barselone, Robert Levandovski, mogao bi da pređe u Atletiko Madrid, otkrio je renomirani novinar iz Španije, Ruben Urija, blizak dešavanjima u Atletiku.

On ne ističe da su pregovori u toku, ali da bi trebalo obratiti pažnju na potencijalni pritisak Barselone da se riješi Levandovskog i pošalje ga u Atletiko Madrid.

"Budite oprezni kada su u pitanju pregovori Barselone i Atletika kada je Robert Levandovski u pitanju", zagonetno je rekao Urija.

Očekivano, odmah se pojavila sumnja da bi Poljak mogao da bude dio transfera Žoaoa Feliksa, koga želi Đoan Laporta, a Barselona nema novca da ga otkupi.

Veoma važna stavka kod Levandovskog je činjenica da će mu u trećoj sezoni dodatno porasti primanja, jer je po dolasku u Barselonu izašao u susret i prihvatio da mu plata postepeno raste.

Poljak u avgustu slavi 36. rođendan, tako da je predstojeće ljeto posljednja šansa da ga Barsa unovči.

Uostalom, Barsa i Atletiko imaju odlične odnose i pored velikog rivalstva, što potvrđuju nedavni dogovori za Antoana Grizmana, Žoaoa Feliksa i Memfisa Depaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније