Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

20. 03. 2024. 16:32 >> 17:06
Čitaj mi:

KAPITEN CRNE GORE

Jovetić: Sviđa mi se što Prosinečki hoće da igra, mislim da je to veliki plus

Kapiten crnogorske fudbalske reprezentacije, Stevan Jovetić u prvom javljanju iz Antalije je kazao da je uvijek lijepo igrati za reprezentaciju.

Jovetić je kazao i da mu se sviđa pristup selektora Roberta Prosinečkog.

"Prošlo je to koliko, četiri i pet mjeseci da nismo bili na okupljanju i uvijek je lijepo doći igrati za reprezentaciju. Sad sa novim selektorom, nema potrebe da predstavljamo ko je, sigurno da je nama čast da je on tu. Juče smo radili dosta nekih stvari, što mi se sviđa to je što selektor hoće da igra, tako da mislim da je to veliki plus i nadam se da ćemo zajedno imati dobre rezultate i da ćemo uživati", kazao je Jovetić.

Za utakmice sa Bjelorusijom i Sjevernom Makedonijom, Jovetić ja kazao ipak da sve zavisi od naših momaka, i sebe prije svega.

"Najbitnije je da znamo šta želimo na terenu. Mislim da je to ključ svega i naravno trebaće vremena da se uigramo i sve, ali opet kažem kad imaš neku bazu onda to sve mnogo lakše ide. Uvijek poštujem svakog protivnika, ali iskreno ja volim da zavisim od sebe i uvijek sam tako razmišljao. Bitno mi je da ja budem pravi, ako sam ja pravi onda nema nikakvih problema, tako da poštujem sve, ali to je moj stav".

Navijačima je poručio da se nada punom stadionu na svakoj utakmici.

"Pa ništa, od navijača bih tražio, kao i uvijek, punu podršku, valjalo bi da ta podrška bude od početka do kraja, jer nekako kod nas, kad se krene dobro i kad imamo rezultate, onda osjećamo nekako mnogo više to. ako dvije utakvice se kiksa, onda poluprazan stadion, tako da valjalo bi da jedan ciklus bude od početka do kraja pun, jer, opet kažem, igramo pet puta godišnje. Mislim da toliko zaslužujemo da taj stadion bude pun, nije prevelik", kazao je Jovetić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније