Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

21. 03. 2024. 11:15 >> 11:16
Čitaj mi:

NASTAVAK KVALIFIKACIJA ZA EVROPSKO PRVENSTVO

Mlada reprezentacija sjutra dočekuje Jermeniju

Prvi izazov za našu mladu reprezentaciju je duel sa Jermenijom 22. marta od 15 časova na Gradskom stadionu u Podgorici, gdje će tri dana kasnije u istom terminu gostovati Finska.

Iz tabora poručuju da su spremni za sjutrašnji meč. 

"Ja uvijek govorim da smo spremni onoliko koliko rezultat pokaže na kraju utakmice. Radili smo prethodnih dana kako treba, mislim da ćemo im se suprotsaviti na najbolji mogući način. Sigurni smo u jedno, da  rezultati koje ima Jermenija ne odgovara njihovoj igri, njihovoj trci, ponašanju na terenu i da su većinu tih golova koje su primili, a primili su ih dosta, bili iz sopstvenih grešaka. Pokušaćemo da mi iskoristimo te greške i nadam se da ćemo u tome uspjeti" ,  kazao je selektor Rakojević. 

Nakon tri odigrana meča u grupi E, naša selekcija ima pobjedu nad Jermenijom u gostima i dva poraza, od Švajcarske i Albanije, takođe oba u gostima.

"Niko ne može lako da se pobijedi, moramo da uložimo mnogo truda da bi došli do nova tri boda u kvalifikacijama. Rekao sam na početku, mi sad imamo tri utakmice kod kuće, i te utakmice će nas opredijeliti da vidimo gdje smo na kraju kvalifikacija. Normalno, najbitnija je ova prva" , poručuje selektor. 

Milan Vukotić smatra da su favoriti kako na papiru tako i na terenu. 

"Naše je da damo sto posto kao što možemo i hoćemo i da izađemo kao pobjednici, da dođemo do novih bodova i da taj zaostatak protiv Albanije probamo da vratimo". 

Martovski meč sa Albanijom u Podgorici prekinut je u 28. minutu zbog obilnih padavina i nastaviće se 7. juna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније