Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

26. 03. 2024. 15:16 >> 15:22
Čitaj mi:

NORVEŽANIN BIO SREĆAN VIZIJOM KATALONACA

Haland pristao 2022. da pređe u Barselonu, ispriječile se finansije, nova šansa 2025.?

Erling Haland, jedan od najboljih fudbalera današnjice i zvijezda Mančester sitija, pristao je 2022. godine da pređe u Barselonu, prenosi "Mundo Deportivo".

Prije nego što je Barselona dovela Roberta Levandovskog, a dok je norveški napadač bio i dalje član Borusije Dortmund, dvije strane su bile u kontaktu.

Otac fudbalera Alf Inge Haland, i tadašnji menadžer Minjo Rajola, više puta su boravili u Barseloni u aprili 2021. godine.

Kasnije su bili na razgovorima i sa čelnicima Real Madrida, Mančester sitija, Mančester junajteda, Čelsija i Liverpula.

Na ljeto 2021. godine Lionel Mesi je u suzama napustio Barselonu, a Haland je odlučio da ostane još jednu sezonu sa "milionerima".

Ipak on je rekao "da" Barseloni za narednu sezonu. Trener "blaugrane" Ćavi je putovao u martu 2022. godine u Minhen kako bi se lično sreo sa fudbalerom i objasnio mu komlpetan projekat.

Haland je tada pokazao veliko uzbuđenje zbog mogućnosti da nosi dres katalonskog kluba.

Međutim Barselona nije uspjela da napravi finansijski manevar kako bi omogućila taj prelazak, i na kraju su morali da se preusmejere na Roberta Levandovskog.

"Mundo Deportivo" prenosi da "vrata ipak nisu zatvorena", a to potvrđuje posjeta novog menadžera norveškog napadača Rafaela Pimenta Barseloni, gdje se sastao sa sportskim direktorom Dekom.

Navodno Barselona želi da kupi Halanda na ljeto 2025. godine, kada i ističe ugovor Levandovskom, a kada bi trebali da dobiju "finansijsku injekciju" od strane sponzora, muzičke platforme "Spotifaj".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније