Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 03. 2024. 12:46 >> 12:45

DOBILI BITKU SA BAJERNOM I LIVERPULOM

Ćabi Alonso ostaje u Bajeru i naredne sezone

Ćabi Alonso ostaje na kormilu Bajer Leverkuzena i naredne sezone, objavio je poznati italijanski "insajder" Fabricio Romano.

Kako se navodi, Bajern i Liverpul su već obaviješteni o toj odluci.

Klauzula o Ćabijevom odlasku sa "Baj arene" biće aktivirana tek na kraju narede sezone.

Bajern i Liverpul sada moraju da nađu drugo rješenje za narednu sezonu, jer kao što je pozanto od ranije Tomas Tuhel odlazi iz Minehna na ljeto, dok će Jirgen Klop napraviti pauzu u karijeri po završetku sezone.

Bajer sa Alosnom nema poraz ove sezone i nalazi se na korak od titule u Bundesligi, pošto ima deset bodova više od Bajerna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније