Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ beta ]

10. 05. 2024. 12:25 >> 12:26
Čitaj mi:

novi ugovor

Barela postaje najplaćeniji italijanski igrač u Seriji A

Fudbaler Intera Nikolo Barela uskoro će potpisati novi ugovor i postaće najplaćeniji italijanski igrač u Seriji A, prenijeli su danas italijanski mediji.

Kako je prenijela Gazeta delo Sport, Barela će imati godišnju platu od sedam miliona eura zajedno sa bonusima.
Njegov sadašnji ugovor ističe u junu 2026. godine, a direktor Pjero Ausilio rekao je prije nekoliko dana da će 27-godišnji fudbaler sredine terena vjerovatno potpisati novi ugovor prije njegovog saigrača Lautara Martinesa.

Gazeta je navela da će Barela potpisati ugovor do juna 2029. godine. On trenutno ima platu od pet miliona eura godišnje, prema novom ugovoru dobiće 6,5 miliona, ali će bonuse lako ispuniti i dostići će sedam miliona eura godišnje.

Kako se navodi, najplaćeniji italijanski fudbaler u Seriji A je Alesandro Bastoni iz Intera, koji trenutno ima 5,5 miliona eura po sezoni, dok fudbaler Juventusa Federiko Kjeza ima pet miliona evra godišnje u Torinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније