Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

10. 05. 2024. 16:40 >> 16:40
Čitaj mi:

BAJER JURI TRIPLU KRUNU

Alonso: Zasluženo smo u finalu, znao sam da će biti problema sa Romom

Leverkuzen je još jednom izbjegao poraz u nadoknadi, ovoga puta protiv Rome i ovjerio plasman u finale Lige Evrope, te produžio niz nepobjedivosti na 49 utakmica. Trener "farmaceuta" Ćabi Alonso kazao je da je znao da će biti težak revanš sa "vučicom", uprkos pobjedi od 2:0 u prvom duelu.

Bajer je sinoć odigrao 2:2 sa Romom u Leverkuzenu u revanšu polufinala Lige Evrope.

"Znao sam da može da bude problema u revanšu protiv Rome. Gubili smo 2:0, primili dva gola iz situacija koje smo lako dozvolili kada smo skrivili penal, ali ne smijemo da zaboravimo da smo sve vrijeme stvarali šanse. Dopala mi se reakcija poslije 0:2 i zaslužili smo da igramo u finalu LE. Prošle sezone smo bili blizu, sada smo tu", rekao je Alonso.

Bajer će se za trofej boriti sa Atalantom 22. maja u Dablinu.

"Srećni smo što smo izborili finale LE. Igraćemo dva finala za sedam dana. Još imamo šansu da osvojimo trofej, a moji momci zaslužuju sva tri trofeja. Atalanta je sa Gasperinijem već godinama veoma organizovan tim. Biće pravi izazov i pravo finale", istakao je Alonso.

Leverkuzen je prije dvije sedmice obezbijedio titulu u Bundesligi, a 25. maja u finalu Kupa Njemačke igraće sa Kajzerslauternom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније