Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 07. 2014. 08:38 >> 08:40
1

MIJENJA DRULOVIĆA

Zenga novi selektor Srbije

Italijanski trener Valter Zenga izjavio je da pregovara sa Fudbalskim savezom Srbije oko preuzimanja reprezentacije te zemlje.

 

„Pregovaram sa Fudbalskim savezom Srbije. Veoma volim tu zemlju i biće to sjajna šansa za mene. Ostalo je da procijenim neke stvari, jer imam i neke ponude iz Turske“, rekao je Zenga, prenijeli su italijanski mediji.

Zenga je već radio u Srbiji, pošto je u sezoni 2005/06 vodio Crvenu zvezdu, koja je tada osvojila titulu šampiona i Kup Srbije.

Bivši golman italijanske reprezentacije u karijeri je, između ostalih klubova, trenirao i Dinamo, Steauu i Nacional iz Bukurešta, Kataniju i Palermo.

Posljednji angažman imao je u tek završenoj sezoni, kada je bio trener Al Džazire iz Abu Dabija.

Vršilac dužnosti selektora Srbije trenutno je Ljubinko Drulović, koji je preuzeo 'orlove' poslije odlaska Siniše Mihajlovića sa klupe reprezentacije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније