Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 03. 2013. 16:11 >> 16:02

PREMIJER LIGA

Everton udaljio Siti od titule

Fudbaleri Evertona savladali su Mančester Siti na "Gudison parku" 2:0, i tako udaljili „građane“ od odbrane titule u Engleskoj.

To je četvrti poraz Sitija ovo sezone premijerligaškim mečevima, a njihov gradski rival Junajted bi pobjedom nad Redingom imao 15 poena razlike.

Utakmica je obilovala oštrim startovima igrača oba tima, a igrač Evertona Stiven Pijenar je u 61. minutu morao da napusti teren nakon drugog žutog kartona.

U prvih 45 minuta dominirao je domaćin, kome je u 37. minutu Osman donio prednost udarcem sa ivice kaznenog prostora. Siti nije imao konkretnih prilika u prvom dijelu utakmice, jedino je Tevez zaprijetio u dva navrata.

Treba istaći golmana domaćih Tima Hauarda, koji je sjajnim intervencijama u drugoj polovini meča, sačuvao prednost ekipi Dejvida Mojesa.

Manćini će imati šta da kaže na račun suđenja, jer sudija nije svirao očigledan penal u korist Sitija. Lopta je u ruku pogodila Maruana Felainija, kada se on nalazio metar u šesnaestercu, a sudija je dosudio samo slobadan udarac.

Everton je u naknadi vremena iskoristio rupu u odbrani Sitija i iz kontre preko Jelavića povećao na 2:0 i tako stavio tačku na današnju utakmicu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније