Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 07. 2014. 21:43 >> 21:48

PLAĆENA OTKUPNINA

Otac Karlosa Teveza na slobodi

Otac fudbalera Juventusa Karlosa Teveza koji je kidnapovan danas u Moronu, u Argentini, oslobođen je nakon što je osam sati proveo u rukama otmičara.

Argentinski dnevnik "Clarin" izvijestio je da je Sehundo Tevez (ne Huan Kabral kako je ranije objavio isti list) oslobođen nakon što je za njega plaćena otkupnina. 

Otmičari su se uskoro javili sa zahtjevom za otkupninu, a Klarin tvrdi da je porodica platila 400.000 pesa (oko 36.000 eura).

U članku se navodi da otmičari u prvom trenutku nijesu ni znali koga su oteli, a shvatili su kada su provjerili dokumente starijeg Teveza, te su tada povećali otkupni zahtjev.

Podsjetimo, kidnaperi su oko pet sati u utorak presreli automobil Sehunda Teveza, izvukli ga iz vozila i odveli, saopštila je policija.  

Italijanski mediji navode je Tevez napustio pripreme Juventusa i da je na putu za Buenos Ajres.

Oteti Sehundo Tevez nije Karlosov biološki otac, već čovek koji ga je podigao, dok je njegov pravi otac, Karlos Martines, koji nikada nije zvanično priznao očinstvo, ubijen prije pet godina u pucnjavi. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније