Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 08. 2014. 08:12 >> 08:17

RIO FERDINAND

''Kraj karijere da nisam potpisao za KPR''

Fudbaler Kvins Park Rendžersa Rio Ferdinand izjavio je da bi najvjerovatnije završio karijeru da nije potpisao za taj londonski klub.

 

 

Ferdinand, koji će u novembru napuniti 36 godina, na kraju prošle sezone je poslije 12 godina otišao iz Mančester junajteda, a tokom Svjetskog prvenstva u Brazilu radio je kao televizijski komentator.

Bivši engleski reprezentativac imao je ponude brojnih američkih i evropskih klubova, kao i klubova sa Bliskog istoka, ali je 17. jula potpisao jednogodišnji ugovor s Kvins Park Rendžersom.

"Da nijesam prešao u londonski klub, najvjerovatnije bih završio karijeru. Bavio bih se poslom na televiziji, možda i trenerskim poslom. Tokom ljeta sam uživao u poslu komentatora i volio bih da sam se time više bavio", rekao je Ferdinand.

"Moji agenti su razgovarali sa nekoliko ekipa, ali najvažnije je da sam se vratio u London, a kada me je Hari pozvao, odmah sam prihvatio ponudu", naveo je bivši štoper Junajteda.

Ferdinand je pristao na manju platu kako bi potpisao ugovor s Kvins Park Rendžersom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније