Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 08. 2014. 15:02 >> 15:04

VELIKA ŠKRTICA

Fil Džons ponovo "zaboravio" novčanik

Fil Džons, štoper Mančester Junajteda, poznat je po svojim smiješnim grimasama koje pravi tokom meča, a predmet je podsmjevanja među saigračima jer redovno "zaboravlja" novac. Ušao je u galeriju škrtica, u kojoj su još Dejvid Bekam i Alan Širer...

 

Junajted je na turneji, a Džons ne mijenja navike. Kako se priča po svlačionici "crvenih đavola", on prečesto "zaboravlja" novčanik.

Zarađuje oko 3,5 miliona eura godišnje, ali često mu kartica "ne radi", ili je zaboravio novčanik.

Tako mu je jedan od pomoćnih trenera platio kafu i taksi u razgledanju Vašingtona, a to je izazvalo podsmjeh saigrača.

Jer, kako je otkrio Ešli Jang, Fila saigrači zovu "kraljica" pošto nikad nema keš kod sebe.

Sad, da li je u pitanju zaboravnost ili se boji da ga ne ujede zmija, to nikako ne možemo da znamo, ali će se mnogi prisjetiti Alana Širera koji je u vrijeme dok je zarađivao bogatstvo jeo sa porodicom besplatno Mekdonaldsu, koristeći kupone i to što mu je ovaj proizvođač brze hrane bio sponzor.

On je to pravdao time da je odrastao u siromašnoj radničkoj porodici na sjeveru i da umije da cijeni novac. Doduše, neki drugovi iz djetinjstva su ga prozivali da vozi "Jaguar", ali je on poručio da ga nije kupio.

Naime, i to je vozio za "dž", odnosno koristio automobil sponzora.

Dejvid Bekam je jedan od najbogatijih fudbalera u istoriji, a mnogi tvrde da je teško popiti piće na njegov račun. Dok je igrao, važila je priča da Beks nikada ne zavlači ruku u džep, već jedino plati svoj dio, čak i kada je u društvu kolega koje neuporedivo manje zarađuju.

Za teškog na novcu važi i kapiten Real Madrida, Iker Kasiljas, mada mnogi kažu da je samo skroman, a nešto slično se pričalo i za ikonu Juventusa, Alesandra Del Pjera.

Majkl Džordan neće ostaviti napojnicu konobaru ni za svo blago ovog svijeta, a sličan je i slavni golfer Tajger Vuds. Njih dvojica su među deset sportista koji su najviše zaradili u istoriji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније