Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 09. 2014. 12:12 >> 12:12

DO KRAJA SEZONE

Falkao na pozajmici u Junajtedu

Radamel Falkao karijeru će nastaviti u Mančester Junajtedu, koji će ga pozajmiti do kraja sezone od Monaka. Kolumbijca od potpisa za "Crvene đavole" dijele samo medicinski pregledi.

Mančester će navodno Monaku da za pozajmicu plati 8 miliona funti, a onda ga otkupi narednog ljeta za 43 miliona. Kolumbijac je ove sezone postigao dva gola u prva četiri kola Lige 1.

Falkao je prošlog ljeta stigao u Monako iz Atletiko Madrida, za 50 miliona funti, postigao je 11 golova prije nego što je povrijedio ligament koljena u januaru. 

Luk Šo, Ander Erera, Markos Roho, Anhel di Marija i Radamel Falkao. Junajted je potrošio skoro 200 miliona funti za njihovo dovođenje. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније