Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 03. 2013. 17:32 >> 17:21

MIŠLJENJE

Elber: Levandovski nije igrač za Bajern

Legendarni fudbaler Bajerna Đovani Elber rekao je da napadač Borusije iz Dortmunda Robert Levandovski nije igrač koji je potreban minhenskom klubu.

"Bajernu nije potreban Levandovski. On nije bolji igrač od Marija Gomeza i Marija Mandžukića. Da se ja pitam, zadržao bih pomenuti tandem u klubu. Doduše, u današnjem fudbalu se stvari mijenjaju veoma brzo", kazao je Elber njemačkim medijima.

Posljednjih nedjelja u javnosti su se pojavile špekulacije da će Levandovski na kraju sezone preći u Bajern.

Brazilac je nosio dres Bajerna od 1997. do 2003. godine. On je za minhenski klub odigrao 190 utakmica i postigao 108 golova, a osvojio je Ligu šampiona, četiri titule prvaka Njemačke, tri nacionalna kupa i Interkontinentalni kup.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније