Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 09. 2014. 23:47 >> 00:19
9

BRNOVIĆ OTKRIO

Drinčić opsovao saigrača na treningu

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Branko Brnović, otkrio je razlog zbog kojeg je doskorašnji reprezentativac Nikola Drinčić napustio nacionalnu selekciju.

"Drinčić je na treningu opsovao igrača, zatim je došla večera, koju je napustio zbog nervoze, ali se vratio nakon što sam ga pozvao", objašnjava Brnović.

Selektor reprezentacije, dalje otkriva da je nakon toga zakazao sastanak, jer nije želio da igrači budu nervozni.

"Savić mu je na sastanku rekao da nema smisla da ustaje sa večere i vraća se, a da se ne izvini. Rekao mu je da nije u redu da to radi jer je pozivan u reprezentaciju iako u jednom trenutku nije imao klub. Drinčić se nakon toga spakovao i otišao kući. To je sve što se desilo", zaključio je Brnović.

Drinčić je u dresu Crne Gore odigrao 33 utakmice i potpisao tri gola - debitantski protiv Kazahstana, pa protiv Belgije i Poljske. 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније